Gratis VPN-tjänst

Letar du efter en gratis VPN, vet du vad en gratis VPN kan göra för att din dator, laptop eller mobiltelefon? En gratis VPN kan vara mycket farligt som du sätter dina filer, e-post, foton och data i riskzonen. Enkelt uttryckt, du får inte något gratis och även om det kan verka som ett snabbt sätt att få tillgång till din favorithemsida, du faktiskt utsätta dina enheter och router för infektion från virus och framtida Hacking. I fallet, av VPN-tjänster och appar, du betalar genom att äventyra din enhet eller nätverk och bli lätt byte för spioneri ögon.


Risk att använda en gratis VPN

När var sista gången du faktiskt fick något gratis? Även de största multinationella företagen inte har råd att tillhandahålla helt gratis tjänster och kostnaden för att köra en trovärdig VPN-server nätverk är inte billigt. En gratis VPN-tjänst tjänar pengar på dig och ditt beteende på nätet; Således är du produkten här, de säljer dina privata data och surfvanor till tredje part för att täcka kostnaderna och faktiskt vinst på dina mest känsliga online-data. Den värst om fri VPN leverantörerna egentlig affär i illegal säljande och spårande av bank lösenord, logik datan och mer. Vi rekommenderar därför att du provar en betald VPN-leverantör eller prenumererar på några av våra lågkostnadsalternativ.
Billigaste VPN i Singapore

Den billigaste VPN i Sverige kanske inte är den bästa, så vi har slutomgången den bästa VPN: s och sedan rankas efter pris för att hjälpa dig att hitta den bästa VPN för dina behov.